Четвер березня 28 , 2024
image image image image image
НАШІ ПЕРЕВАГИ! Безкоштовна діагностика, короткий термін виконання та гарантія на виконані роботи. Новим клієнтам юридичних компаній надаємо знижку з сервісного обслуговування у розмірі 25%! При купівлі у нас принтера перші 2 заправки БЕЗКОШТОВНО!  
Кур'єрська доставка БЕЗКОШТОВНА доставка в межах міста Львова.  Наші співробітники здійснюють безкоштовну доставку картриджів для принтерів та іншої техніки за будь-якою адресою. Такий сервіс дозволяє Вам не відволікати співробітників від важливих справ - ми самі відвідаємо Ваш офіс і забезпечимо безперебійну роботу техніки. Крім того, можливість безкоштовної доставки картриджів допомагає заощаджувати Ваші кошти.
Послуги Здійснюємо заправку як лазерних так і струменевих картриджів, ремонтуємо принтери та комп`ютерну техніку.Ми завжди прислухаємося до вимог клієнтів і виконуємо роботу вчасно та згідно з домовленостями..
ДЯКУЄМО ЩО ВИ З НАМИ!!!! З нагоди 15-ї річниці роботи компанії для нових клієнтів з 1 травня 2020 року даруємо 15% знижки на всі види сервісних робіт.
Витратні матеріали Широкий асортимент витратних матеріалів до усіх відомих виробників друкарського та копіювального обладнання HP, Canon, Samsung, Xerox, Epson, Brother, Panasonic ...