Четвер березня 28 , 2024
image image image image image
НАШІ ПЕРЕВАГИ! Безкоштовна діагностика, короткий термін виконання та гарантія на виконані роботи. Новим клієнтам юридичних компаній надаємо знижку з сервісного обслуговування у розмірі 25%! При купівлі у нас принтера перші 2 заправки БЕЗКОШТОВНО!  
Кур'єрська доставка БЕЗКОШТОВНА доставка в межах міста Львова.  Наші співробітники здійснюють безкоштовну доставку картриджів для принтерів та іншої техніки за будь-якою адресою. Такий сервіс дозволяє Вам не відволікати співробітників від важливих справ - ми самі відвідаємо Ваш офіс і забезпечимо безперебійну роботу техніки. Крім того, можливість безкоштовної доставки картриджів допомагає заощаджувати Ваші кошти.
Послуги Здійснюємо заправку як лазерних так і струменевих картриджів, ремонтуємо принтери та комп`ютерну техніку.Ми завжди прислухаємося до вимог клієнтів і виконуємо роботу вчасно та згідно з домовленостями..
ДЯКУЄМО ЩО ВИ З НАМИ!!!! З нагоди 15-ї річниці роботи компанії для нових клієнтів з 1 травня 2020 року даруємо 15% знижки на всі види сервісних робіт.
Витратні матеріали Широкий асортимент витратних матеріалів до усіх відомих виробників друкарського та копіювального обладнання HP, Canon, Samsung, Xerox, Epson, Brother, Panasonic ...

ТОВ "ГАНІС" запрошує до співпраці!!!

Компанія ТОВ «ГАНІС» активно працює на українському ринку з 2005 року та надає повний спектр послуг в сфері обслуговування, ремонту та продажу і встановлення офісної техніки. Співробітники нашої компанії мають відповідну кваліфікацію і великий досвід роботи.
Нашим головним напрямком є добросовісне обслуговування клієнта. За час нашої діяльності ми якісно виконували і виконуєм замовлення різних обсягів та різної технічної складності з вирішенням ряду проблемних питань.
Своїм клієнтам ми надаємо наступні послуги:
заправка як лазерних так і струменевих картриджів;
ремонт принтерів та комп`ютерної техніки;
продаж оргтехніки, витратних матеріалів та запчастин;
продаж комп`ютерної техніки
реалізація канцтоварів та багато іншого.
Ми завжди прислухаємося до вимог клієнтів і виконуємо роботу вчасно та згідно з домовленостями.

"МИ ЗАВЖДИ ПОРУЧ З ВАМИ"